Thank you for your patience while we retrieve your images.
Priser:
Vi gör heldagsfoto från 8600 kronor, halvdagsfoto från 5800 kronor & minifoto runt kyrkan från 3200 kronor.

Vi fotograferar från de tidiga förberedelserna på morgonen till dansbilderna på kvällen. Vi dokumenterar vigseln, alla vänner, festen, miljön, stämningen och atmosfären. Vi jobbar med aktiv foto-journalist-stil kombinerat med en välplanerad exklusiv fotosession med brudparet.

Vi gör även Video: vigsel, tal, fest och dans filmas tillsammans med fina miljö-inslag och dagens alla fantastiska detaljer. Vi editerar fram en komplett personlig lång-film som täcker alla dagens händelser och vi kan även göra en kortfilm i Youtube stil.

Svwphoto hanterar effektivt och tryggt hela ert bröllop.


Passion för foto kombinerat med absolut senaste och bästa teknik tillsammans med en väl genom-arbetad process ger snabb leverans, lågt pris & hög kvalitet. Dessutom omfattas våra paket av både Nöjd-kundgaranti och Regn-garanti.


Låt oss föreviga er speciella dag med vackra minnesvärda bilder med våra full-formats-kameror och fantastiska porträtt-linser. Foto är vår passion, vi fotograferar och filmar hela tiden: vi kommer att göra allt vi kan för att fånga er speciella dag på ett personligt, tryggt och trevligt sätt till högsta kvalitet & till ett mycket attraktivt pris.

Följ oss på Facebook:
https://www.facebook.com/svwphotosweden

SvWPhoto är registrerat av Bolagsverket och är godkänd för F-skatt.